Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Twee hennepkwekerijen ontdekt in Enschede

Enschede – Twee hennepkwekerijen ontdekt in Enschede

Gisteren heeft de politie in Enschede twee hennepkwekerijen ontdekt. Eén daarvan heeft aan de Alleeweg tot een woningbrand geleid. In de woning werden 125 hennepplanten gevonden, de bewoner werd aangehouden. Bij een woning aan de Beltrumbrink werden 532 hennepplanten ontdekt. Bij deze hennepkwekerij werd de stroom illegaal afgetapt. Er is nog niemand aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar deze twee hennepkwekerijen en waarschuwt voor de gevolgen die een hennepkwekerij in uw buurt kan hebben.

Hennepkwekerijen in vooral woonwijken kunnen erg gevaarlijk kunnen zijn. Er kan snel brand uitbreken, waardoor de buurt gevaar loopt. Heeft u overlast van een hennepkwekerij of vermoedt u dat er bij u in de buurt gekweekt wordt? Uw melding is belangrijk! Bel de politie via 0900-8844 of meld het bij Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(2019369890/2019369848 ^AC)

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Politie zoekt getuigen van aanranding

De politie onderzoekt een incident waarbij een vrouw door een man is betast. Dit gebeurde …