Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Enschede Politie houdt verdachte aan in zaak Het Oosterveld in Enschede

Enschede – Enschede Politie houdt verdachte aan in zaak Het Oosterveld in Enschede

Op donderdag 12 juli hield de politie een 36-jarige man uit Hengelo aan in het onderzoek naar het overlijden van een 26-jarige man uit Enschede aan het Oosterveld. De Hengeloër wordt momenteel verhoord. Het onderzoek in deze zaak gaat ondertussen door.

Op dinsdag 3 juli omstreeks 17.00 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning aan Het Oosterveld een overleden persoon zou zijn aangetroffen. De agenten troffen aan het Oosterveld het lichaam van een man aan. Door onderzoek stelde de politie vast dat het om een 26-jarige man uit Enschede gaat die door geweld om het leven is gekomen. De man woonde sinds een aantal maanden in de woning. 

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zwolle – Gezocht – Diefstal parfums uit warenhuis

Op donderdag 13 december 2018 tussen 17.00 en 18.00 uur shopt een onbekende man met een ge…