Home Overijssel Twente Enschede Enschede – Politie schiet bij aanhouding Zunabrink

Enschede – Politie schiet bij aanhouding Zunabrink

Op maandagavond heeft de politie een aanhouding verricht aan de Zunabrink. Bij deze aanhouding werd door politie een schot gelost en een verdachte verwond in het been.

Rond de klok van 21.10 uur ging de politie ter plaatse voor een geplande aanhouding in een lopend onderzoek. De verwonde verdachte is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De Rijksrecherche zal het schietincident onderzoeken. De aanhouding staat niet in verband met de zaak van de man die afgelopen vrijdag in Enschede levenloos werd aangetroffen in een auto. De straat waar het incident plaatsvond is afgezet voor onder andere forensisch onderzoek. Er kunnen op dit moment in afwachting van de Rijksrecherche en in belang van het onderzoek geen nadere mededelingen worden gedaan.

RV

Laad meer Enschede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Epe/Deventer – Politie ontdekt hennepkwekerij na tip verdachte situatie

De politie heeft op maandag 18 juni in de bossen bij Epe een hennepkwekerij ontdekt. De ag…