Home Overijssel Deventer Deventer – Brand in parkeergarage

Deventer – Brand in parkeergarage

Politie heeft aanwijzingen voor brandstichting gevonden en zoekt getuigen.

Op zaterdag  9 december omstreeks 4.16 uur kwam er ene melding binnen van een brand in een garage aan de T.G. Gibsonstraat in Deventer.  Achter in de garage stond en auto in de brand. De brand werd geblust door de gealarmeerde brandweer. Een auto is compleet uitgebrand en een ander raakte beschadigd.  Politie heeft sporen aangetroffen die wijzen op brandstichting.  De politie stelt een nader onderzoek in naar de toedracht en vraagt getuigen die bijzonderheden in de omgeving hebben gezien voor of tijdens de brandstichting om zich te melden.
Dit kan telefonisch op 0900 8844, anoniem bellen kan via  Misdaad anoniem 0800 7000 of geef uw tip via digitaal  tipformulier.

2017565539 CW

Laad meer Deventer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Enschede – Politie zoekt getuigen schietincident Enschede

Bij een schietincident aan de Auskamplanden in Enschede is afgelopen nacht een 40-jarige m…