Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie is op zoek naar getuigen van steekincident Herenstraat

Den Haag – Politie is op zoek naar getuigen van steekincident Herenstraat

Agenten kregen zaterdag 9 december omstreeks 04.30 uur de melding dat er een vechtpartij gaande was voor een horecagelegenheid in de Herenstraat. Agenten waren snel ter plaatse en troffen daar een aantal vechtende personen aan. Twee van hen bleken steekwonden te hebben. Drie verdachten zijn aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Vermoedelijk is er in een club aan de Herenstraat onenigheid ontstaan tussen meerdere personen. Toen een aantal van hen de club omstreeks 04.30 uur verlieten ontstond er buiten een vechtpartij waarbij meerdere personen betrokken waren. Agenten wisten de ruziënde groep uit elkaar te halen. Al snel bleek dat twee personen steekwonden hadden opgelopen. In totaal zijn drie verdachten aangehouden. Een van hen werd in het ziekenhuis aan zijn verwondingen behandeld. Het gaat om mannen van 29, 32 en 43 jaar uit Den Haag. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Ruzie ontaardt in veel schade en vondst wapen

Agenten zijn op zoek naar de bestuurder en bijrijder van een auto die woensdagmiddag op de…