Home Noord-Holland Zaanstad Vernieler aangehouden

Vernieler aangehouden

Op zondagmorgen hield de politie een 15-jarige Zaandammer aan op verdenking van vernieling van twee fietsen. Omstreeks 01.00 uur kreeg de politie melding van een getuige die had gezien dat een jongen twee fietsen vernield had op de Zuiddijk in Zaandam. Op basis van het opgegeven signalement trof de politie de verdachte in de omgeving aan. Toen hij de politie zag, ging hij er vandoor. Een politiebiker kon de jongen achterhalen. De verdachte werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Hier werden tevens de ouders van de jongen in kennis gesteld.

Bij controle bleken er inderdaad twee fietsen vernield te zijn. In beide gevallen waren de achterwielen krom getrapt. Een van de eigenaren heeft zich inmiddels bij de politie gemeld.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …