Home Noord-Holland Zaanstad Drankrijder rijdt door na aanrijding

Drankrijder rijdt door na aanrijding

Een 52-jarige automobilist uit Zaandam werd zaterdagavond rond 22.15 uur aangehouden op de Touwslagerstraat nadat hij een aanrijding had veroorzaakt. Een eveneens 52-jarige automobilist uit Zaandam reed over de A.G. Verbeekstraat. Bij de kruising met de Burgemeester Versteegstraat voelde hij een harde klap. De auto spinde rond en kwam tegen een houten paaltje tot stilstand. De 52-jarige verdachte bleek met zijn bestelauto tegen de achterkant van de auto van de andere 52-jarige man te zijn gereden. De verdachte stapte uit en bedreigde de andere bestuurder. Hierna reed hij door. De auto van de verdachte werd aangetroffen op de Touwslagerstraat. De man bleke gedronken te hebben. Hij blies 735 ug/l. Dit is ruim driemaal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij krijgt proces-verbaal voor doorrijden na een aanrijding.

Laad meer Zaanstad

Geef een reactie

Bekijk ook

Krommenie – Gezocht – Mishandeling – Zuiderhoofdstraat – Krommenie

Zondag rond 01.30 uur vond een mishandeling plaats aan de Zuiderhoofdstraat in Krommenie. …