Home Noord-Holland Purmerend Mishandeling in café

Mishandeling in café

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaats vond op zondagmorgen omstreeks 02.10 uur in een café aan de Koemarkt in Purmerend. Een 18-jarige Purmerender meldde zich bij de politie met een bebloed gezicht. Hij deed aangifte van mishandeling tegen de portiers van het café, die hem zonder enige aanleiding zouden hebben geslagen. Hierbij had hij een hersenschudding, een blauw oog en kapotte kleding opgelopen. Volgens de portiers in kwestie was vermoedelijk de Purmerender tegen sluitingstijd van het café nogal lastig. Toen hij uit het café gezet werd, verzette hij zich, waarna het publiek zich ermee ging bemoeien. Hierbij hadden zowel de Purmerender als de portier klappen opgelopen. In het tumult had ook een tweede portier klappen gekregen.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…