Home Noord-Holland Purmerend Verdachten met geprepareerde tassen

Verdachten met geprepareerde tassen

De politie hield woensdagochtend drie vrouwen en een man (in leeftijd variërend van 24 en 25 jaar) aan op de Westerstraat in Purmerend. De meldkamer kreeg melding van verkeershandhavers van de gemeente van een verdachte situatie. Vier personen zouden kleding stelen in het winkelcentrum. Agenten spoorden de verdachten op. In een auto troffen ze een geprepareerde tas vol met overhemden aan met de prijskaartjes er nog aan. De twee inzittenden verklaarden dat de overhemden gestolen waren. Hierop werden de twee aangehouden. De twee anderen die ook bij de groep hoorden werden in de directe omgeving aangehouden. Het viertal is na verhoor in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Purmerend

Geef een reactie

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…