Home Noord-Holland Hoorn Aangehouden na diefstal duikpak

Aangehouden na diefstal duikpak

Een 34-jarige man uit Hoorn is maandagochtend rond 05.00 uur aangehouden op Het Erf. Een getuige had gezien dat de man een fiets neerzette tussen twee woningen en hoorde daarna geritsel. Toen de politie onderweg was naar de melding had de verdachte het erf inmiddels alweer verlaten. Hij werd aangetroffen op Het Erf en bekende gelijk. Hij had een duikpak bij zich wat hij uit een schuurtje had gestolen. Er bleken ook nog vier kettingzagen hieruit weg te zijn. Deze zijn nog niet aangetroffen. De verdachte fietste ook op een fiets die van diefstal afkomstig blijkt te zijn. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

Laad meer Hoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Hoorn – Toezichthouder gemeente Hoorn mishandeld

Woensdagmiddag, rond 15.00 uur, is op het Betje Wolfplein een BOA van de gemeente Hoorn mi…