Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Grote drugsvangst in woning Slotervaart

Amsterdam – Grote drugsvangst in woning Slotervaart

De politie heeft op dinsdag 6 februari 2024 een grote hoeveelheid drugs aangetroffen in een woning aan de Postjesweg. De 38-jarige bewoner en een 31-jarige in de woning aanwezige vrouw werden bij de inval aangehouden. De recherche zet het onderzoek voort en sluit meer aanhoudingen niet uit.

De politie deed de ‘instap’ omdat uit onderzoek en observaties het vermoeden ontstond dat er drugs in de woning zou liggen. Er is uitgebreid zoeking gedaan in de woning, waarbij een grote hoeveelheid verdovende middelen en voor duizenden euro’s aan contant geld werd gevonden. Deze zijn in beslag genomen. De forensische opsporing onderzoekt momenteel om welke drugs het precies gaat en hoeveel is aangetroffen. Het zou in totaal om meer dan 100 kilogram harddrugs gaan: o.a. MDMA, Xtc-pillen, amfetamine en ketamine, maar ook blokken cocaïne, weeg- en sealapparatuur en versnijdings- en verpakkingsmiddelen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…