Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Dringende getuigenoproep straatroof parkeerplaats Kikkenstein

Amsterdam – Dringende getuigenoproep straatroof parkeerplaats Kikkenstein

Op dinsdagmiddag 12 september 2023 vindt er een straatroof plaats op de parkeerplaats Kikkenstein aan de Groesbeekdreef in Amsterdam-Zuidoost. Het slachtoffer is daarbij mishandeld en van zijn exclusieve horloge beroofd. De recherche is dringend op zoek naar nog meer getuigen.

Tussen 16.30 en 17.00 uur wordt het slachtoffer mishandeld en met geweld van zijn exclusieve horloge beroofd. Kort daarvoor keert de man terug bij zijn auto op de parkeerplaats Kikkenstein als hij een bezoek heeft gebracht aan de naastgelegen flat. Als hij spullen in zijn kofferbak van zijn auto legt, hoort hij iemand in een versnelde pas zijn kant opkomen. Voordat hij het weet ontvangt hij rake klappen op zijn hoofd en verschijnt er kort daarna een tweede verdachte die hem vasthoudt. Tijdens de worsteling weten de verdachten het exclusieve horloge van het slachtoffer weg te nemen en gaan ze er rennend vandoor. Het slachtoffer blijft gewond en geschrokken achter. De politie wordt gewaarschuwd en zoekt in de omgeving nog naar de verdachten. Helaas worden ze niet meer aangetroffen.

Signalement verdachten:
Verdachte 1
– Man 
– Donker getinte huidskleur 
– 25-30 jaar  
– Ongeveer 180cm lang
– Zwart sport jack met capuchon
- Licht grijze sportbroek 
– Zwarte schoenen 

Verdachte 2
-Man
-Donker getinte huidskleur
-Kleine zwartkleurige snor
-Kort zwart haar
-Ongeveer 25 jaar

Onderzoek
De recherche en Forensische Opsporing starten direct met het horen van getuigen en het onderzoeken van sporen. Het is de politie nog niet gelukt deze brutale roof op te lossen. Daarom het dringende verzoek aan getuigen, waar de politie nog niet mee gesproken heeft, zich te melden. De recherche is er alles aangelegen om deze zaak op te lossen omdat straatroven zeer serieus worden genomen. Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.

BVH: 2023206750

 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…