Home Noord-Holland Amsterdam Diemen – Gezocht – jonge vrouw slachtoffer van misdrijf – wie herkent de verdachte- Diemen

Diemen – Gezocht – jonge vrouw slachtoffer van misdrijf – wie herkent de verdachte- Diemen

De politie is op zoek naar een man die verdacht wordt van een misdrijf, waarvan een jonge vrouw het slachtoffer is geworden. Er zijn beelden van de verdachte gemaakte in tram 19 richting Diemen. De verdachte stapt uit bij Arent Krijtstraat Diemen.

Kent of herkent u de verdachte? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…