Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Supermarkt overvallen in Geuzenveld; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Supermarkt overvallen in Geuzenveld; politie zoekt getuigen

Een supermarkt aan het Lambertus Zijlplein is dinsdagavond overvallen door een gewapende man. Hierbij is niemand gewond geraakt.

Rond 21.40 uur zit een medewerker achter één van de kassa’s achterin de winkel als zij ineens wordt opgeschrikt door een man achter haar. De caissière ziet dat hij een mes in zijn hand heeft. Onder bedreiging van het steekwapen moet het personeelslid de kassalade openen. De overvaller doet daarna een greep uit twee kassa’s, stopt dit in een tas en loopt via de servicebalie de winkel weer uit. Hij stapt daarna op een scooter en rijdt via de Nolenstraat/Leenhofstraat weg in de richting van de Aalbersestraat. De politie wordt gealarmeerd maar helaas wordt de overvaller niet meer aangetroffen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…