Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen gezocht van gewapende overval bij supermarkt aan Polderweg

Amsterdam – Getuigen gezocht van gewapende overval bij supermarkt aan Polderweg

De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op dinsdagochtend 16 januari omstreeks 8.15 uur aan de Polderweg in Amsterdam-Oost.

Rond 8.15 uur is een medewerker bezig met het uitladen van de vrachtwagen als twee mannen op hem aflopen. Eén van de verdachten bedreigt het slachtoffer met een vuurwapen en eist daarbij geld. De verdachten rennen vervolgens weg in de richting van de parkeergarage aan de Polderweg. Daar staat een bromfiets met geel kenteken klaar waar de twee verdachten op vluchten in de richting van de J.C. Breenstraat. De medewerker raakt gelukkig niet gewond. Een onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Signalement
Eén van de verdachten was ongeveer 1.80 meter lang en droeg een bril. Beide verdachten hadden een slank postuur en droegen zwarte kleding. Eén van de verdachten droeg een donkere jas met op de achterzijde aan de rechterkant ter hoogte van de schouder een logo van The North Face.

Onderzoek
De recherche doet onderzoek naar de overval en komt graag in contact met getuigen die meer weten. Beschikt u over informatie die mogelijk relevant is voor het onderzoek? Of heeft u iets gezien of gehoord dat met deze zaak te maken heeft? Bel dan met de politie via 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u ook contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Vermeld hierbij het volgende registratienummer: 2024012298.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…