Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Minderjarige verdachten aangehouden voor reeks explosies

Amsterdam – Minderjarige verdachten aangehouden voor reeks explosies

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 10 januari 2024 jongens van 15 en 17 jaar aangehouden. Met de aanhouding werd een nieuwe explosie aan de Bijlmerdreef voorkomen. Het wooncomplex aan de Bijlmerdreef was namelijk afgelopen week ook al doelwit van explosies. Bij de explosies is niemand gewond geraakt. Wel werd een raam vernield en ontstond roetschade als gevolg van de explosies.

De aangehouden verdachten kwamen in beeld na intensief rechercheonderzoek naar de toedracht van de explosies. Dankzij de inzet en expertise van de recherche konden de verdachten worden opgespoord en aangehouden. Hun exacte betrokkenheid bij de reeks explosies wordt momenteel onderzocht

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…