Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Opnieuw twee minderjarigen aangehouden voor bezit en verkoop Cobra’s

Amsterdam – Opnieuw twee minderjarigen aangehouden voor bezit en verkoop Cobra’s

De politie heeft in het onderzoek naar een ontplofte Cobra6, waarbij een 14-jarige jongen ernstig en blijvend letsel aan zijn hand heeft overgehouden, opnieuw twee aanhoudingen verricht. De twee verdachten, beide Amsterdammers van 16 jaar, zijn donderdag 14 december 2023 aangehouden.

Bij huiszoekingen stuitten agenten op in totaal zeven Cobra’s. Met deze twee aanhoudingen zijn nu in totaal drie verdachten opgepakt. Op woensdagochtend 13 december 2023 was al een andere 16-jarige Amsterdammer in zijn woning aangehouden in de zaak. Het trio wordt verdacht van het bezit en de illegale verkoop van Cobra’s.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…