Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – 147 aanhoudingen rond Ajax – AEK Athene

Amsterdam – 147 aanhoudingen rond Ajax – AEK Athene

De politie heeft donderdagavond 14 december 2023 rondom de wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tussen Ajax en AEK Athene in totaal 147 supporters aangehouden. Onder hen 140 Ajaxsupporters vanwege openlijke geweldpleging.

Donderdagmiddag waren de Ajaxsupporters al op zoek naar confrontaties in de binnenstad. Tot een treffen met de supporters van AEK Athene kwam het niet, maar onderweg naar de metro vond rond 18.15 uur, ter hoogte van de blauwbrug, een eerste confrontatie met de politie plaats. Hierbij zetten agenten hun wapenstok in om de orde te herstellen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…