Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – 900 ‘virtual offices’ per brief gewaarschuwd

Amsterdam – 900 ‘virtual offices’ per brief gewaarschuwd

Een Amsterdams bedrijfsverzamelgebouw in het westelijk havengebied is het onderwerp van een grote, multidisciplinaire controle. In het bedrijfspand van slechts ruim 300 m² staan volgens het Handelsregister maar liefst 900 ondernemingen ingeschreven. Al deze bedrijven maken gebruik van eenzelfde registratieadres, oftewel een ‘virtual office’. Maar wat gebeurt er achter die digitale schermen?

In de gezamenlijke strijd tegen ondermijning hebben al deze ondernemingen donderdagmiddag een brief ontvangen van een aantal overheidsorganisaties, zoals de Gemeente Amsterdam, de politie en de Belastingdienst. In de brief wordt een multidisciplinaire controle aangekondigd.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…