Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Drugsvondst in berging op de Boelelaan

Amsterdam – Drugsvondst in berging op de Boelelaan

In een nog lopend onderzoek van de Amsterdamse recherche heeft de politie eind september een flinke hoeveelheid harddrugs aangetroffen in de berging van een flatgebouw aan de Boelelaan, gelegen in de wijk Buitenveldert, tegenover de Zuidas. De recherche kwam de box, die toebehoort aan een specifieke flatwoning, op het spoor en op woensdag 27 september werd deze doorzocht. De verdovende middelen, vermoedelijk cocaïne, GHB, MDMA, LSD en ketamine, heeft een straatwaarde van ruim 320.000 euro.

Aanhoudingen
In verband met deze vondst zijn twee Amsterdammers van 29 jaar aangehouden, waaronder de bewoner van de flatwoning. De twee verdachten zijn twee dagen later – op vrijdag 29 september 2023 – voorgeleid voor de rechter-commissaris en in bewaring gesteld. Meer aanhoudingen in dit onderzoek worden niet uitgesloten.

Melden helpt!
Voor informatie, tips of beeldmateriaal ten aanzien van deze drugsvondst op de Boelelaan kunt u terecht bij het onderstaande tipformulier. De handel, het gebruik en de aanwezigheid van drugs hebben een nadelig effect op de openbare orde en kunnen leiden tot onveiligheid voor de omwonenden vanwege overlast, brandgevaar, ripdeals, inbraak en de aantrekkingskracht van de woning op criminele activiteiten. Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt of wijk wordt gehandeld in drugs of hier opgeslagen wordt. Want de politie kan de drugsbestrijding niet alleen doen en heeft uw hulp nodig! Melden kan via een tipformulier op politie.nl of telefonisch via 112 (bij spoed) of 0900-8844. Anoniem kunt u melding doen via 0800-7000. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…