Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Fietser zwaargewond na aanrijding met politieauto

Amsterdam – Fietser zwaargewond na aanrijding met politieauto

Op zondagavond 1 oktober heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een politieauto en een fietser op de Kamerlingh Onneslaan. Een 26-jarige Diemenaar is daarbij ernstig gewond geraakt en naar het ziekenhuis afgevoerd. De Rijksrecherche doet in samenwerking met de eenheid Midden-Nederland onderzoek naar het incident.

Rond 18:00 uur is een politieagent in een opvallende politieauto onderweg naar een melding van een bedreiging met mes als ter hoogte van de Kamerlingh Onneslaan een aanrijding plaatsvindt tussen het politievoertuig en een fietser. De politieagent verleent eerste hulp aan het aangereden slachtoffer en niet veel later is de ambulance ter plaatse om het slachtoffer naar het ziekenhuis te vervoeren.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Aanhouding na steekincident in Alkmaar

Een 53-jarige man uit Alkmaar is zaterdagmiddag rond 16.15 uur aangehouden na een conflict…