Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Tientallen kilo’s softdrugs en 10.000 joints gevonden in zolderbox

Amsterdam – Tientallen kilo’s softdrugs en 10.000 joints gevonden in zolderbox

Op donderdag 15 september wordt in een zolderbox én een woning aan de Oostzaanstraat in Amsterdam-West een grote hoeveel softdrugs aangetroffen. In totaal worden zo’n 10.000 voor gedraaide joints en 80 kilo aan hennep(resten) gevonden en in beslag genomen.

Een paar dagen voor deze vondst zijn politieagenten al in deze omgeving aanwezig omdat in de nacht van 9 op 10 september in vijf opslagboxen is ingebroken. Als de agenten daar het één en ander onderzoeken, worden zij geconfronteerd met een sterke lucht die zij direct herkennen als een hennepgeur. Alleen wordt op dat moment niet duidelijk waar deze geur vandaan komt. Wel hebben de agenten het vermoeden dat de inbrekers naar iets op zoek zijn geweest naar iets in één van deze boxen. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…