Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Twee zwaargewonden bij steekincident Vogelbuurt Amsterdam Noord

Amsterdam – Twee zwaargewonden bij steekincident Vogelbuurt Amsterdam Noord

Dinsdagmiddag rond 16.30 uur zijn twee personen zwaargewond geraakt bij een heftig steekincident in de Vogelbuurt in Amsterdam Noord. Later op de avond is een 16-jarige jongen aangehouden die mogelijk iets te maken heeft met het incident.

Omstanders zien die middag een man en een vrouw bebloed aankomen bij een horecagelegenheid in de Eendenstraat. Direct komen omstanders, politie en ambulancediensten in actie. Zodra agenten aankomen wordt eerste hulp verleend aan de slachtoffers. Zo wordt een tourniquet aangelegd bij de vrouw om de ergste bloedingen te stoppen. Beiden personen zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Ondanks de aanhouding van de verdachte is nog veel onduidelijk over deze zaak en hoopt de recherche met jouw hulp duidelijkheid te krijgen. Was jij gisteren in de Eendenstraat rond 16:30 en heb je camerabeelden, filmpjes of aanvullende informatie? We komen heel graag in contact met je via 0900-8844.

Zaaksnummer: : 2023206756 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…