Home Noord-Holland Amsterdam AMSTERDAM – Getuigen gezocht: explosie woning Hakfort Amsterdam-Zuidoost

AMSTERDAM – Getuigen gezocht: explosie woning Hakfort Amsterdam-Zuidoost

In de vroege ochtend van vrijdag 1 september schrikken bewoners van een flat op Hakfort in Amsterdam-Zuidoost op van een harde knal. Ten tijde van de explosie was de bewoner aanwezig in de woning. Er zijn geen gewonden gevallen. De recherche onderzoekt deze explosie en roept getuigen op zich te melden.

Rond 2.15 uur vannacht vindt er een explosie plaats bij een woning op Hakfort. Buren melden dat ze wakker schrokken van glasgerinkel en rook uit de woning. Als agenten ter plaatse komen, treffen ze veel schade aan in en rondom de woning. Door de explosie zijn de ruiten van verschillende woningen rondom de getroffen woning gesprongen. Ook is er flinke schade bij het portiek van de galerij.

Getuigen gezocht
De recherche komt graag in contact met getuigen die meer weten over deze explosie. Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij altijd onderstaand 2023197568. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook beelden kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het onderzoek. Beschikt u over relevant beeldmateriaal? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…