Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Doe aangifte van zakkenrollerij tijdens Prideweekend Amsterdam

Amsterdam – Doe aangifte van zakkenrollerij tijdens Prideweekend Amsterdam

Het afgelopen weekend is het vanwege de Pride Amsterdam behoorlijk druk geweest in de stad. En ondanks dat de eerste editie van Queer and Pride tot nu toe rustig en feestelijk verloopt, hebben zakkenrollers helaas veelvuldig toegeslagen.

Maar niet alle zakkenrollers zijn ontkomen. De laatste dagen zijn namelijk maar liefst 18 verdachten op heterdaad aangehouden en roept de politie mensen op aangifte te doen als zij slachtoffer zijn geworden van zakkenrollerij. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…