Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Update onderzoek steekincident Huigenbos: tweede verdachte aangehouden

Amsterdam – Update onderzoek steekincident Huigenbos: tweede verdachte aangehouden

Op dinsdagochtend 11 juli heeft een 20-jarige man zich gemeld bij een cellencomplex in Amsterdam-Zuidoost. Vervolgens is de verdachte aangehouden op verdenking van poging doodslag. Dit is naar aanleiding van een steekincident van afgelopen woensdag 21 juni op donderdag 22 juni 2023. De recherche doet verder onderzoek in de zaak.

In de nacht van woensdag 21 juni op donderdag 22 juni is een jonge man slachtoffer geworden van een steekincident. Destijds heeft de recherche iemand aangehouden en uit onderzoek blijkt dat hij geen betrokkenheid heeft in deze zaak. De aangehouden verdachte is dan ook weer heengezonden. Het jonge slachtoffer is sinds het steekincident nog aan het herstellen van de verwondingen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…