Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Nepbezorgers proberen woning te overvallen; politie zoekt getuigen en beelden

Amsterdam – Nepbezorgers proberen woning te overvallen; politie zoekt getuigen en beelden

Op woensdagochtend hebben twee nepbezorgers geprobeerd een woning te overvallen aan de Jan Olphert Vaillantlaan. Hierbij is niemand gewond geraakt en geen buit gemaakt.

Rond 09.20 uur gaat de deurbel en denkt de bewoner dat twee bezorgers voor de deur staan. Eén van hen draagt namelijk een jas van een bezorgingsdienst. Als de bewoner de deur opent, probeert één van de mannen direct naar binnen te dringen. De man duwt de voordeur zo hard als hij kan terug en ziet dan een bijl in de gang. Als de man deze pakt, gaan de zogenaamde pakketbezorgers er als een speer vandoor. De bewoner rent achter het duo aan, echter raakt hij hen kwijt op de Johan Lulofstraat. Het slachtoffer loopt terug naar zijn woning en ziet dan de mannen op een scooter de Gerard Hulst van Keulenstraat uitrijden.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…