Home Noord-Holland Amsterdam Vermist – Maricarmen Murillo Vera

Vermist – Maricarmen Murillo Vera

De 24-jarige Maricarmen is in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 juni met onbekende bestemming verdwenen vanaf haar verblijfadres in Amsterdam Zuid. Er zijn grote zorgen om het welzijn van Maricarmen, die vanuit Ecuador op familiebezoek in Nederland is en de Nederlandse taal niet machtig is.

Maricarmen spreekt Spaans en een beetje Engels en is vertrokken zonder persoonlijke bezittingen. Maricarmen droeg ten tijde van haar vermissing een zwart rood geblokte (houthakkers) blouse met lange mouw, een zwart T-shirt en een zwarte jeans spijkerbroek. Vermoedelijk droeg zij hieronder zwarte sportschoenen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Aanhouding na steekincident in Alkmaar

Een 53-jarige man uit Alkmaar is zaterdagmiddag rond 16.15 uur aangehouden na een conflict…