Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man mishandeld na mislukte internetkoop in Osdorp

Amsterdam – Man mishandeld na mislukte internetkoop in Osdorp

Een 22-jarige man is donderdagavond het slachtoffer geworden van een mishandeling en poging straatroof op de S.F. van Ossstraat. Het slachtoffer is hierbij geslagen met een vuurwapen en is gewond geraakt.

Rond 20.15 uur heeft de man een afspraak voor de koop van een scooter. Deze afspraak is gemaakt via het internet. Als het slachtoffers twee jongemannen in zijn richting ziet lopen, bekruipt hem direct het gevoel dat iets niet in de haak is. De man is in zijn auto gestapt, maar de jongens trekken de autodeur open en bedreigen hem met een vuurwapen. Daarna is het slachtoffer ook geslagen met het wapen. Het tweetal gaat er vervolgens te voet als een speer vandoor in onbekende richting.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…