Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Drie explosies op geldwisselkantoren in Amsterdam

Amsterdam – Drie explosies op geldwisselkantoren in Amsterdam

In de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 mei zijn op drie plekken in de stad rond hetzelfde tijdstip explosies geweest. Dit gebeurde bij geldwisselkantoren van dezelfde keten. Hierbij zijn geen mensen gewond geraakt, maar er is wel schade ontstaan. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 3.00 uur vonden de explosies plaats bij panden op de Jan Evertsenstraat, Bijlmerdreef en Eerste van Swindenstraat. Forensische opsporing kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar sporen. Ook is de Teamleider Explosieven Verkenner opgeroepen om het explosieve materiaal onder de loep te nemen. Toen er geen explosiegevaar meer bleek te zijn, kon het forensisch team het explosieve materiaal in beslag nemen voor nader onderzoek.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…