Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Update onderzoek poging doodslag station Bijlmer ArenA

Amsterdam – Update onderzoek poging doodslag station Bijlmer ArenA

De politie heeft in het onderzoek naar de poging doodslag op station Bijlmer ArenA van vrijdag 5 mei opnieuw twee verdachten aangehouden. De twee – Amsterdammers van 13 en 12 jaar oud – kwamen zich woensdag 10 mei zelf melden. In totaal zijn er nu negen verdachten aangehouden in de zaak en de recherche verwacht dat er de komende dagen meer zullen volgen.

Van de negen aangehouden verdachten zitten er nog drie vast. Op 8 mei werd een 16-jarige jongen in bewaring gesteld en op 10 mei werden een 15- en 16-jarige jongen voorgeleid bij de rechter-commissaris en gehouden. Eerder werd de voorlopige hechtenis van een 15-jarige geschorst. De 13- en 12-jarige zijn 10 mei heengezonden, maar blijven wel verdachten. De drie overige jongens zijn ook heengezonden en worden er niet langer verdacht van actief aandeel te hebben gehad in de poging doodslag.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…