Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen gezocht: vrouw met geweld van fiets bestolen in Sportpark Middenmeer

Amsterdam – Getuigen gezocht: vrouw met geweld van fiets bestolen in Sportpark Middenmeer

Dinsdagavond 25 april 2023 vond in Sportpark Middenmeer een gewelddadige beroving plaats. Een nog onbekende jongen trok het slachtoffer met geweld van haar fiets en ging er vervolgens op de fiets vandoor. De recherche komt graag in contact met mensen die mogelijk getuige zijn geweest van dit incident.

Het slachtoffer fietste die avond vanaf Science Park richting Sportpark Middenmeer. Rond 22.15 uur bevond ze zich op het Middenmeerpad toen ze voelde dat ze al fietsend plotseling van achteren werd vastgepakt. Daardoor kwam het slachtoffer tot stilstand en zag ze dat een jongen haar beet hield. Deze jongen trok haar vervolgens van de fiets af. Het slachtoffer wist zich daarna uit zijn greep te bevrijden en rende snel weg. Tijdens het wegrennen keek ze om en zag dat de man op haar fiets wegreed. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…