Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Steekincident winkelcentrum Noord; politie zoekt tweede slachtoffer dan wel verdachte

Amsterdam – Steekincident winkelcentrum Noord; politie zoekt tweede slachtoffer dan wel verdachte

Op maandagavond is een vechtpartij geweest in het overdekt winkelcentrum aan het Bezaanjachtplein. De vechtpartij zou later zijn ontaard in een steekincident waarbij een 46-jarige man Amsterdammer gewond is geraakt én aangehouden. Naar een tweede slachtoffer c.q. verdachte is de politie nog op zoek.

Rond 19.15 uur krijgen twee mannen een conflict met elkaar dat uiteindelijk fysiek wordt. Naast een handgemeen, zouden beide mannen ook over en weer steekbewegingen naar elkaar maken. Eén van de mannen zou hierbij in zijn nek zijn gestoken en loopt daarna het winkelcentrum uit. De andere partij, de 46-jarige Amsterdammer, blijft met een steekwond achter op een bankje.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Meerdere politiemensen lichtgewond tijdens inzet Ajax – Olympique Marseille

Ondanks dat er donderdagavond 21 september geen grootschalige ongeregeldheden hebben plaat…