Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen gezocht: 60-jarige man zwaar mishandeld bij Ziggo Dome

Amsterdam – Getuigen gezocht: 60-jarige man zwaar mishandeld bij Ziggo Dome

Zaterdagavond 18 maart 2023 is een 60-jarige man vlakbij de Ziggo Dome in Amsterdam-Zuidoost zwaar mishandeld. Terwijl hij op De Passage naar een taxi zocht, werd hij door een nog onbekende fietser geduwd of geslagen. Het slachtoffer liep vervolgens ernstig letsel op. De identiteit van de mannelijke fietser blijft vooralsnog onbekend en de recherche is daarom dringend op zoek naar meer informatie, getuigen en camerabeelden.

Het slachtoffer had die avond een bezoek gebracht aan een evenement in de Ziggo Dome. Rond 22:48 uur was hij in klein gezelschap op zoek naar een taxi en bevond zich op het fietspad op De Passage nabij de rotonde aan de zijkant van de Ziggo Dome. Op een gegeven moment werd hij gepasseerd door een achteropkomende fietser die hem een duw, danwel klap gaf, waarna de man ten val kwam. Nadat de man op de grond was gevallen, reed de mannelijke fietser met verhoogde snelheid weg in de richting van de Holterbergweg. Het slachtoffer bleef bewusteloos achter, later bleek in het ziekenhuis dat hij zwaar neurologisch trauma had opgelopen.
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…