Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigen en beelden gezocht van straatroof Soetendaal

Amsterdam – Getuigen en beelden gezocht van straatroof Soetendaal

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 maart 2023, kort na middernacht, wordt een Amsterdammer in de wijk Buitenveldert het slachtoffer van een gewelddadige straatroof. Hij wordt beroofd van zijn kostbare horloge en telefoon. Het slachtoffer raakt hierbij licht gewond. De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept hierbij de hulp in van het publiek, in de hoop dat getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zich melden. Ook videobeelden van de periode voor, tijdens en na dit incident zijn erg welkom. Heeft u informatie?

Het slachtoffer stapte op de Soetendaal rond 00.15 uur na het parkeren uit zijn auto, toen vrijwel direct een onbekende man met een versnelde pas op hem af kwam lopen. Hij heeft een knuppel in zijn hand. Met die knuppel krijgt het slachtoffer een klap tegen zijn hoofd. Een tweede onbekende man voegt zich bij de man met de knuppel. Samen vallen ze het slachtoffer met geweld aan. Terwijl het slachtoffer zich verweert en om hulp roept, wordt hij beroofd van een kostbaar horloge en zijn telefoon. Zodra de buit binnen is, rent het duo weg vanaf de Soetendaal, rechtsaf in de richting van Vijverhoef. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…