Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Coffeeshop beschoten Derde Oosterparkstraat

Amsterdam – Coffeeshop beschoten Derde Oosterparkstraat

In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 maart zijn schoten gelost op een coffeeshop aan de Derde Oosterparkstraat. Er is daarbij niemand gewond geraakt. De politie doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Even na 3:30 uur luiden er harde knallen in de straat. De politie krijgt een melding binnen en is snel ter plaatse. Agenten treffen hulzen en kogelinslagen aan bij een pand waar een coffeeshop is gevestigd. De onderneming was gesloten dus er zijn ook geen mensen gewond geraakt. Forensische opsporing heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar sporen.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Vijftal aangehouden voor meerdere straatroven in Amsterdam-Zuid

De politie heeft op 9 en 16 mei vijf jonge Amsterdammers aangehouden die worden verdacht v…