Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Sieraden gestolen van hoogbejaarde Amsterdammers; man (22) aangehouden

Amsterdam – Sieraden gestolen van hoogbejaarde Amsterdammers; man (22) aangehouden

De politie heeft op woensdag 8 februari een 22-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van oplichting, diefstal en heling. In totaal zou de verdachte sieraden e hebben buitgemaakt door het toepassen van babbeltrucs.

In september worden meerdere hoogbejaarde Amsterdammers gebeld door een man die zich voorstelt als een politieagent. Hij heeft goed nieuws voor de inwoners van de hoofdstad, want er zijn personen aangehouden die verantwoordelijk zouden zijn voor meerdere roofovervallen in hun omgeving waarbij zeer veel sieraden zijn buitgemaakt.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…