Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Recherche zoekt getuigen overval avondwinkel Jan van Galenstraat

Amsterdam – Recherche zoekt getuigen overval avondwinkel Jan van Galenstraat

Op woensdagavond 16 november 2022 is een avondwinkel op de Jan van Galenstraat overvallen door een man met een steekwapen. Er is niemand gewond geraakt tijdens de overval. De recherche is op zoek naar getuigen en camerabeelden van de omgeving.

Omstreeks 18.25 uur komt de verdachte de avondwinkel binnen. Hij bedreigt een medewerker met een steekwapen en vraagt om geld. Gelukkig weet de medewerker de winkel uit te komen en vlucht de verdachte enige seconden later de winkel uit in de richting van de Bestevaerstraat. Er is vermoedelijk geen buit gemaakt, maar de medewerkers van de avondwinkel zijn zeer aangedaan door het incident. 

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek naar dit incident en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord, of beschikt u over camerabeelden van de omgeving? Neem dan contact op met de politie via het nummer 0900-8844 of via onderstaande tipformulier. Vermeld dan het proces-verbaalnummer: PL1300-2022246117

Foto: Inter Visual Studio 
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…