Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Slachtoffer gezocht gewelddadige beroving Elandsgracht

Amsterdam – Slachtoffer gezocht gewelddadige beroving Elandsgracht

Vrijdagavond 4 november omstreeks 20.55 uur is een man op de Elandsgracht mishandeld en beroofd van zijn horloge. Het slachtoffer van deze beroving heeft zich tot op heden nog niet bij ons gemeld. De politie verzoekt hem om zo snel mogelijk contact op te nemen.

Het slachtoffer, vermoedelijk een oudere man, wordt op de Elansgracht op straat door de verdachte belaagd. Hij wordt tegen zijn hoofd geslagen en valt tegen een etalageruit aan. De verdachte berooft de man dan van zijn horloge en gaat er vandoor.

Bent u of kent u dit slachtoffer? Of heeft u andere bruikbare informatie voor de recherche? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M. via 0800-7000. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer.
2022236408.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…