Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Overval telecomwinkel; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Overval telecomwinkel; politie zoekt getuigen

Op dinsdagmiddag is een telecomwinkel aan de Kinkerstraat overvallen. Hierbij is niemand geraakt.

Rond 12.15 uur stapte een man de winkel binnen en vroeg de aanwezige medewerker om een specifieke telefoon. Na een korte discussie over de betaalwijze, verliet de man ontevreden de winkel. Een halfuur later kwam deze klant wederom de zaak binnen maar dit keer schreeuwend en met een mes. De man bedreigde de medewerker met het mes en griste daarna een goed van de toonbank. De overvaller rende daarna de winkel uit en sloeg rechtsaf richting de kruising Da Costakade met de Kinkerstraat. De medewerker alarmeerde de politie die een zoekslag in de omgeving maakte. Helaas werd de overvaller niet meer gevonden. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…