Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van steekincident

In de vroege ochtend van donderdag 20 oktober 2022 heeft in de omgeving van het AMOC op de Stadhouderskade een steekincident plaatsgevonden. Een 53-jarige dakloze man raakte hierbij gewond en is overgebracht naar een ziekenhuis. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

De politie kreeg rond 05.15 uur melding via de ambulancedienst van een bloedende man op een bankje, tegenover De Nederlandsche Bank (DNB). Nadat het slachtoffer medische hulp kreeg, is uitgebreid technisch en tactisch onderzoek gedaan.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…