Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Steekincident Mariëndaal; politie zoekt getuigen

Amsterdam – Steekincident Mariëndaal; politie zoekt getuigen

Op woensdagmiddag is een 19-jarige Amsterdammer aan het Mariëndaal gewond geraakt nadat hij met een steekvoorwerp in zijn hand is gestoken. Vermoedelijk heeft voorafgaand het steekincident een vechtpartij plaatsgevonden.

Rond 15.40 uur kregen de hulpdiensten een melding dat een jongeman bij een apotheek aan het Mariëndaal zat en behoorlijk aan het bloeden zou zijn. Het personeel aldaar heeft het slachtoffer verzorgd totdat de hulpdiensten waren gearriveerd. Toen de gealarmeerde hulpdiensten arriveerden, zagen zij dat het slachtoffer inderdaad een flinke verwonding aan zijn hand had. De Amsterdammer werd nagekeken door het ambulancepersoneel en daarna overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. De politie stelde daarna een buurtonderzoek in en sprak met diverse getuigen. Volgens de getuigen had er een vechtpartij plaats gevonden bij het Mariëndaal tussen vier a vijf jongens. Bij deze vechtpartij werd een steek- en slagvoorwerp gezien. Mogelijk was het slachtoffer ook betrokken bij deze vechtpartij. 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…