Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Nieuwlandhof

Amsterdam – Politie zoekt getuigen van schietincident Nieuwlandhof

De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident dat vrijdag 30 september 2022 rond 00.20 uur heeft plaatsgevonden aan het Nieuwlandhof in Amsterdam-Zuidoost. Het slachtoffer, een 23-jarige man, werd hierbij geraakt in zijn been en overgebracht naar het ziekenhuis.

Wat de exacte aanleiding van dit schietincident is geweest, is nog onduidelijk. De recherche heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M. via 0800-7000. Vermeld daarbij altijd onderstaand registratienummer. Ook beelden kunnen een belangrijke rol spelen bij het onderzoek. Beschikt u over relevante camerabeelden? Upload deze dan gemakkelijk via onderstaand tipformulier.
2022206459.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…