Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Drugsdeal leidt tot drie aanhoudingen

Amsterdam – Drugsdeal leidt tot drie aanhoudingen

De politie is vrijdagavond in grote getale uitgerukt naar de Bilderdijkstraat nadat een politieagent in burgerkleding om assistentie van zijn collega’s heeft gevraagd. De politieman voelde zich bedreigd toen een groep personen op hem afkwam en één uit deze groep een vuurwapen vast had.

Rond 21.00 uur zien politieagenten, die in burger hun werk doen, op het Bellamyplein dat tussen twee mannen vermoedelijk een drugsdeal gaande is. Nadat de koop rond is, gaat één van de politieagenten op de koper en de ander op de verkoper af. De koper, een 41-jarige Brit, wordt staande gehouden, geeft aan dat hij verdovende middelen heeft gekocht en wordt daarna aangehouden. 
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…