Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man gewond bij steekincident Centraal Station

Amsterdam – Man gewond bij steekincident Centraal Station

In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 september heeft een steekincident plaatsgevonden op het Centraal Station. Hierbij is een 20-jarige man gewond geraakt. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het steekincident vond rond 4.30 uur plaats aan de IJzijde van het Centraal Station, in de omgeving van de westelijke uitgang (richting de De Ruijterkade). Het slachtoffer is aanspreekbaar door een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Er zijn geen verdachte(n) geen aangehouden.

Getuigenoproep

De recherche onderzoekt de toedracht van dit incident en spreekt graag met getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u beelden? Dan horen we graag van u. U kunt contact opnemen via onderstaande contactmogelijkheden.

 

PL1300- 2022186277

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…