Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Eerste aanhouding in reeks explosies Amsterdam

Amsterdam – Eerste aanhouding in reeks explosies Amsterdam

In het lopende onderzoek naar een reeks explosies in Amsterdam, zowel bij woningen als bij horecazaken heeft de politie op vrijdagavond 26 augustus een eerste aanhouding verricht. Deze persoon wordt verdacht van betrokkenheid bij meerdere van deze incidenten.

De aanhouding komt voort uit onderzoek door onder andere de teams die hier ruim een week geleden voor zijn opgericht. Het onderzoek gaat onverminderd door en meerdere aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten. De verdachte zit in beperkingen. Om die reden wordt op dit moment geen verdere informatie gedeeld over het onderzoek en deze verdachte.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…