Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Getuigenoproep vermoedelijk schietincident in Kolfschotenstraat

Amsterdam – Getuigenoproep vermoedelijk schietincident in Kolfschotenstraat

De politie doet onderzoek naar een mogelijk schietincident in de Kolfschotenstraat in Amsterdam-Zuidoost. Het incident zou vrijdagochtend 10 januari vermoedelijk tussen 7 en 8 uur hebben plaatsgevonden. De recherche is op zoek naar getuigen of mensen die meer informatie hebben.

De recherche onderzoekt of verwondingen die bij een man zijn aangetroffen verband houden met het mogelijke schietincident.

Heeft u mogelijk iets verdachts gezien of gehoord vrijdagochtend tussen 7 en 8 uur in de Kolfschotenstraat of de nabije omgeving? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor de politie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook uw tips, informatie of beeldmateriaal naar de politie sturen via onderstaand tipformulier.  

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Alkmaar – Bezit nepwapen leidt tot aanhouding

De politie kreeg zaterdagmiddag rond 14.50 uur een melding dat er aan de Europaboulevard i…