Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Wie was getuige van zware mishandeling Wittenburgerkade?

Amsterdam – Wie was getuige van zware mishandeling Wittenburgerkade?

Op woensdagmiddag 18 december rond 17.30 uur vond op de Wittenburgerkade een zware mishandeling plaats. Hierbij raakte een 23-jarig man zwaar gewond aan zijn hoofd. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen zich te melden.

Heeft u informatie en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan ook informatie en beeldmateriaal met de recherche delen via het tipformulier.
 

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Getuigen gezocht van steekincident Amsterdam Oost

Op vrijdagavond 26 november tussen 19.00 uur en 19.30 uur is een 27-jarige Amsterdammer sl…