Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Gezocht – Diefstal in vereniging sportwinkel Bijlmerplein

Amsterdam – Gezocht – Diefstal in vereniging sportwinkel Bijlmerplein

Donderdagavond 7 november 2019 pleegde een groep jonge jongens samen een winkeldiefstal bij een sportwinkel aan het Bijlmerplein. De diefstal en meerdere verdachten zijn vastgelegd door beveiligingscamera’s. De politie deelt deze beelden, de verdachten zijn wel in eerste instantie onherkenbaar gemaakt. Het gaat hier hoogstwaarschijnlijk om minderjarige jongens en zij krijgen daarom twee weken de tijd om zich te melden. De dringende oproep aan de verdachten is om dit te doen, anders worden beelden van de stelende jongens alsnog herkenbaar getoond.

Rond 20.30 uur die donderdag loopt een groep van zeven jonge jongens de sportwinkel binnen. Alle jongens dragen capuchons. Ze lopen naar direct rekken met kleding toe, sommige jongens pakken kledingstukken en willen dan zonder te betalen snel de winkel weer verlaten. Medewerkers hebben echter door wat er gebeurd en proberen de jongens tegen te houden. Helaas weten alle zeven jongens alsnog te ontkomen. Bij de diefstal worden verschillende kledingstukken buit gemaakt. Verschillende medewerkers hebben aangegeven dat de jongens messen bij zich hadden.

De diefstal en ook de verdachten staan op beeld. Op die beelden is te zien dat alle verdachten jonge, donkere jongens zijn. De verdachten zijn zeer waarschijnlijk minderjarig. Zij krijgen daarom twee weken de tijd om zich bij de politie te melden. Doen ze dit niet, dan worden de jongens die kleding pakten alsnog herkenbaar getoond. De dringende oproep aan deze jonge verdachten is dan ook om zich bij te melden

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amstelveen – Mishandeling in nachtbus; politie zoekt getuigen

In de nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 september heeft in een nachtbus een mishandelin…