Home Noord-Holland Amsterdam Amsterdam – Man met zoutzuur overgoten

Amsterdam – Man met zoutzuur overgoten

Een 34-jarige man is maandagmiddag 4 november 2019 door een 63-jarige man op de Johan M. Coenenstraat vermoedelijk overgoten met zoutzuur. De 63-jarige man is aangehouden op verdenking van zware mishandeling. Het slachtoffer heeft zich laten behandelen in het ziekenhuis.

Rond 13.40 uur krijgt het operationeel centrum van de politie een melding dat iemand met zoutzuur was overgoten. Als agenten ter plaatse komen meldt zich direct een man bij hen dat hij zoutzuur in het gezicht van een medebewoner heeft gegooid. De agenten houden deze man aan en ontfermen zich over het slachtoffer. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis en is na behandeling ontslagen. Hij heeft daarop aangifte gedaan op een politiebureau. Ter plaatse nam de politie een fles met het opschrift ‘zoutzuur’ in beslag.

De verdachte is in verzekering gesteld. De politie stelt een nader onderzoek in naar de omstandigheden van deze zware mishandeling.

Laad meer Amsterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Amsterdam – Ontvoerde vrouw door politie bevrijd, zes verdachten vast

Op 31 december 2019 werd vanuit Amsterdam-Noord een 31-jarige vrouw met haar twee kinderen…